Responsive webdesign met een passende vormgeving

van mobiel tot desktop

Desktop, laptop, tablet, smartphone, verschillende of verouderde browsers? Geen probleem! Uw website wordt steeds optimaal weergegeven ongeacht via welk platform of browser hij wordt bezocht.

Evolutie in webdesign

Alles maakt een evolutie door, zo ook het internet. Vroeger maakten we connectie met het internet door trage modems en met logge desktops. Nu surfen we supersnel met onze smartphone en tablet naar onze favoriete websites. Responsive webdesign maakt het zo dat uw website ook op deze media bereikbaar is, door de gegevens op jouw website te herschikken naar de beschikbare schermgrootte.

Ook deze website is natuurlijk responsive. Bekijk hem maar eens op je smartphone, tablet, desktop...

Mobile first aanpak

Wij geloven sterk in de mobile first aanpak (mobiel eerst) van jouw responsive website. Zo leggen we eerste de nadruk op de mobiele versie van jou website en werken we van daaruit de andere versies uit. Geen nood meer aan een aparte mobiele website, maar een responsive website vertrokken van vanuit het mobiele standpunt. Het aantal bezoekers die mobiel surfen stijgt immers nog met de dag.

 

Websites die niet enkel perfect werken op je laptop of desktop, maar ook op je tablet en smartphone?  Zo moet het zijn!

Stijlvolle, gebruiksvriendelijke en aanpasbare responsive websites met beheersysteem, dat is onze passie! Wij willen deze passie tonen op jouw nieuwe website of herontwerp van je bestaande website.

De gebruiksvriendelijkheid van uw website is cruciaal. Websites die bij het surfen te moeilijk worden bevonden, laten we al snel links liggen. Daarom zijn onze websites zo gemakkelijk mogelijk in gebruik, maar laten ze toch een blijvende indruk na.

Met Fork CMS beheer je zelf je website!

Als beheerder van uw website kan u gebruik maken van een eenvoudig, inventief content management systeem (CMS), Fork CMS. Met dit systeem kan u gemakkelijk teksten aanpassen, foto's uploaden ... .  Ook custom modules zijn geen probleem, het modulaire systeem kent ontelbare mogelijkheden.

Ontdek de mogelijkheden van Fork CMS ⇢

Wij ontwikkelen zowel de vormgeving als de codering van uw website, steeds vanuit jouw noden en wensen. Websites die spreken door hun vormgeving en die zich onderscheiden van hun concullega's, willen we dat niet allemaal?

We vertrekken vanuit de bestaande huisstijl en maken een passend uniek ontwerp.  Indien nodig stellen we dit ontwerp verder op punt a.d.h.v. de aangeleverde feedback.

U zit boordevol plannen en u zoekt een betrouwbare, creatieve partner om deze uit te werken? Contacteer ons vrijblijvend, wij begeleiden u van start tot finish!

Contacteer ons