Zet je goed en lees onze updates

en kom te weten wat ons bezighoudt.

Op 21 april kwam Google met een belangrijke update op te proppen: Mobilegeddon.  Indien je website niet mobielvriendelijk is ( responsive ), loop je gevaar moeilijker gevonden worden met de Google zoekmachine.

Volledig artikel lezen

Het is tijd om afscheid te nemen van Internet Explorer 8.  Deze browser van Microsoft werd in 19 maart 2009 uitgebracht en is standaard aanwezig in Windows 7.  De meeste recente versie van Internet Explorer is ondertussen reeds IE 11.  Tijd dus om Internet Explorer 8 een waardig afscheid te geven.

Volledig artikel lezen

Een moeilijkheid de gebruikers van een website ondervinden is het kunnen uploaden van afbeeldingen, bestanden ... .  In Fork is dit vrij gemakkelijk opgelost.  Je kan via de editor afbeeldingen en bestanden (bv pdf-bestanden) uploaden.  Je hebt dus geen nood aan een extra module.

Volledig artikel lezen

Fork cms tip: Pagina als module actie gebruiken

In Fork is het mogelijk om een pagina aan te duiden als detail-pagina van een module.  Je kan deze pagina dan ook een eigen stijl meegeven en laten afwijken van de hoofdpagina.  Zo zal de overzichtspagina van deze blog anders zijn dan een blogpost-pagina.

Volledig artikel lezen

U zit boordevol plannen en u zoekt een betrouwbare, creatieve partner om deze uit te werken? Contacteer ons vrijblijvend, wij begeleiden u van start tot finish!

Contacteer ons